Конференція "Розвиток електронного бізнесу України в рамках єдиного співтовариства" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конференція "Розвиток електронного бізнесу України в рамках єдиного співтовариства"

746
10 червня 2008 року с13-00 до 18-00 в конгресі-холі Президент Готелю в Києві відбудеться конференція на тему: "Розвиток електронного бізнесу України в рамках єдиного співтовариства". Організатором конференції виступає Асоціація учасників електронного бізнесу України. Метою конференції є встановлення ділових і партнерських стосунків, сприяючих удосконаленню і розвитку електронного бізнесу і комерції в Україні між підприємцями, що працюють в електронному бізнесі, підприємцями, які здійснюють свою діяльність в областях, пересічних з ним, представниками органів державної влади. В рамках конференції планується розгляд існуючих проблем даної області, пошук результативних шляхів їх рішення, а також визначення орієнтирів і напрямів роботи Асоціації для розробки ефективних механізмів функціонування і розвитку електронного бізнесу в Україні.
На захід запрошено більше 400 чоловік - чиновники і державні службовці, громадські організації, представники українських і російських електронних платіжних систем, термінальних мереж, банківських структур, мобільних операторів, найбільших інтернету-порталів і Інтерент-магазінів, а також представники всіх сфер бізнесу, які зацікавлені в розвитку українського електронного бізнесу і комерції.
З доповідями виступлять представники наступних організацій і структур:
1.Асоціація учасників електронного бізнесу України
2.Компанії “PORTMONE.COM”
3.Державний департамент з питань зв'язку і інформатизації
4.Webmoney Україна
5.НБУ, Департамент інформатизації
6.Державна податкова адміністрація
7.Служба безпеки України
8.Національна асоціація учасників електронної торгівлі Росії
9.Укрпошта
10.Компанія "ЕкспрессПей"
11.Компанія IBM
Довідка:
Некомерційна організація "Асоціація учасників електронного бізнесу України" (АУЕЛБУ) заснована в травні 2008 року в Києві і діє як незалежна організація, яка звітує перед своїми членами. Ініціатива створення Асоціації обумовлена активною позицією гравців електронного бізнесу України. Головна мета Асоціації - сприяти розвитку електронного бізнесу в Україні. Серед пріоритетних завдань Асоціації слід виділити такі: розробка дієвих механізмів функціонування і розвитку електронного бізнесу і електронної комерції в Україні; вплив на вироблення показними і виконавчими органами влади України, економічної і соціальної політики, що відповідатиме професійним інтересам членів Асоціації, і сприятиме її ефективній реалізації.
Реєстрація учасників з 12-00 до 13-00 за адресою: Київ, вул. Госпітальна, 12 (станція метро "Палац спорту").
Реєстрація журналістів здійснюється за телефонами: (044) 492 27 93, (095) 631 38 32 або по електронній пошті alena@unicomsystems.com.ua
За додатковою інформацією звертатися:
PR-менеджер
Асоціації учасників електронного бізнесу України
Альона Фоміна
Тел. +38(095) 631 38 32
Teл/факс: +38(044) 521 24 35
e-mail: alena@uelbu.org
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас