"Укртелеком" хоче стати незалежним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" хоче стати незалежним

278
Найбільша телекомунікаційна компанія "Укртелеком" виступає за свою приватизацію. Про це на інвестиційному форумі повідомив заступник голови правління "Укртелекому" Ігор Сиротенко.
"Безумовно, "Укртелеком" повинен бути приватизований. Чому? Тому що ми тоді зможемо як підприємство в цілому позбутися від частини зобов'язань, які накладає на нас держава", - сказав Сиротенко.
На думку Сиротенка, прихід приватного інвестора дасть стрімкий поштовх розвитку компанії, оскільки на даний момент її розвиток майже повністю залежить від держави.
"Вони повинні і дивіденди від нас одержувати, і якісь соціальні завдання вирішувати, і думати про те, хто за них голосувати буде", - сказав Сиротенко.
Він відзначив, що досить часто вимоги до компанії є неринковими, зокрема, зобов'язання з покупки устаткування в державних виробників, яке найчастіше коштує набагато дорожче, ніж у західних вендорів.
Нагадаємо, Фонд державного майна виступає проти негайного продажу 67,79% акцій найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком".
9 квітня Кабмін затвердив умови приватизації 67,79% "Укртелекому" зі стартовою ціною 12 млрд. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас