Держкомтелерадіо заявляє про рейдерське захоплення "Укртелефільму" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держкомтелерадіо заявляє про рейдерське захоплення "Укртелефільму"

Фондовий ринок
192
Прес-служба Державного комітету телебачення та радіомовлення заявляє, що у вівторок відбулося силове захоплення приміщення державного спеціалізованого підприємства (ДСП) "Укртелефільм" групою осіб на чолі з колишнім директором студії "Укртелефільм" Олегом Біймою.
Як повідомили в прес-службі Держкомтелерадіо, напад вчинила група з 30 невстановлених осіб у чорних масках за участі помічника народного депутата на прізвище Матвієнко і працівника Дніпровського РВВС.
За допомогою спецтехніки порушники розрізали замки на воротах і вхідних дверях будівлі "Укртелефільму" і зайняли адміністративні приміщення та знімальні павільйони.
У прес-службі проінформували, що рішення суду про відновлення Бійми на посаді директора студії "Укртелефільму", що раніше тут знаходилася, у свій час було виконано. При цьому Держкомтелерадіо видав повторний наказ про звільнення Бійми з посади.
"Фактично сьогодні зловмисники захопили і завдали шкоди майну зовсім іншого підприємства, до якого Бійма, навіть відновлений судом, не має ніякого відношення", - відзначено в повідомленні прес-служби.
За даними Держкомтелерадіо, у результаті захоплення державі завдані збитки на суму більше 60 тис. грн. Крім того, припинені зйомки двох фільмів, заблокована робота студії.
Держкомтелерадіо є органом управління ДСП "Укртелефільм".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас