Укрпромбанк виступив партнером акції милосердя "Діти - дітям" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпромбанк виступив партнером акції милосердя "Діти - дітям"

230
Укрпромбанк виступив партнером акції милосердя "Діти – дітям", присвяченої Дню захисту дітей. 1 червня 2008 року у рамках акції відбувся благодійний показ мюзиклу для дітей-сиріт, а також дітей з малозабезпечених сімей.
Спектакль презентували артисти дитячого шоу-театру "Чунга-Чанга" – єдиного театру в Україні, в якому грають лише діти віком від 3 до 16 років. Організаторами акції стали Благодійний фонд "Рідній дім", громадська організація "Діти – дітям" за підтримки Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства культури та туризму. Після спектаклю усі діти отримали подарунки.
Укрпромбанк і дитячий шоу-театр "Чунга-Чанга" проводять спільні благодійні заходи для дітей з дитячих будинків не перший рік. "Діти – наше майбутнє, доля дітей стосується нас всіх без виключення. Укрпромбанк не перший рік виконує шляхетну місію, виступаючи у ролі мецената свята для дітей. Нами керує щире бажання допомогти", – сказала Начальник Департаменту іміджу та комунікацій Укрпромбанку Галина Савранська.
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас