Агенція Moody’s підтвердила міжнародні рейтинги банку "Хрещатик" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агенція Moody’s підтвердила міжнародні рейтинги банку "Хрещатик"

319
Міжнародним рейтинговим агентством Moody’s 02 червня п. р. підтверджено депозитний рейтинг банку "Хрещатик" у національній та іноземній валютах на рівні В2, рейтинг фінансової стійкості банку (BFSR) на рівні Е+ та рейтинг за національною шкалою на рівні A3.ua.
Moody’s Investors Service підтвердив довгострокові рейтинги по депозитах у національній та іноземній валютах на рівні В2, рейтинг фінансової стійкості на рівні Е+ та рейтинг за національною шкалою на рівна A3.ua. Всі рейтинги наразі мають стабільний прогноз.
Як зазначив голова Правління банку "Хрещатик" Дмитро Гриджук, "це ще раз підтвердило надійність і стабільність "Хрещатика", які забезпечуватимуться й надалі розвитком продуктів і послуг банку для корпоративного і роздрібного бізнесу, розширенням філіальної мережі і географічною диверсифікацією, що робить банк "Хрещатик" ще привабливішим для інвесторів і підвищує його ринкову вартість".
На думку Moody’s, такі рейтинги "Хрещатика" відображають стійке зростання фінансової установи за існуючої нової структури акціонерів та підвищення частки роздрібного бізнесу.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас