РНБО рекомендувала уряду низку заходів для виведення внутрішнього ринку України із кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РНБО рекомендувала уряду низку заходів для виведення внутрішнього ринку України із кризи

279
Рада національної безпеки та оборони України рекомендувала уряду низку заходів для виведення внутрішнього ринку із кризи. Про це повідомила секретар РНБО Раїса Богатирьова на брифінгу в п'ятницю в Києві.
"РНБО після дуже тривалої дискусії, у якій брали участь і президента, і прем'єр, рекомендувала уряду низку заходів з метою вивести з наростаючої кризи внутрішній ринок країни", - сказала вона.
За словами Р.Богатирьової, це рішення буде допрацьовуватися з урахуванням критичних зауважень як президента, так і членів РНБО.
Як відзначила Р.Богатирьова, у такий спосіб буде знайдено інструмент і важелі впливу для того, щоб "ефективно і швидко поліпшити економічну ситуацію усередині країни".
Крім того, секретар РНБО сказала, що "незрозуміла монетарна політика", неконтрольоване, "галопуюче" зростання інфляції на внутрішньому ринку свідчать про те, що антиінфляційні заходи уряду не поліпшили ситуацію.
"Відсутність енергійних антиінфляційних дій уряду і незрозуміла монетарна політика усе більше підсилюють негативні процеси в економіці і загрожують стагфляцією", - підкреслила Р.Богатирьова
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас