Електронні квитки дозволять авіакомпаніям зекономити 3 млрд дол. на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електронні квитки дозволять авіакомпаніям зекономити 3 млрд дол. на рік

229
Використання електронного авіаквитка надасть можливість світовим авіакомпаніям, включаючи авіакомпанії в Росії, щорічно заощаджувати до $3 млрд., повідомляє РІА Новости, посилаючись на представника Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) у РФ і СНД Володимира Проскуріна.
З 1 червня 2008 року, за порадою IATA, члени організації, серед яких й авіакомпанії РФ, перейдуть на електронний авіаквиток. 240 авіакомпаній світу є членами IATA. У числі російських авіакомпаній в IATA включені "Аерофлот", "Трансаеро", ДТК "Росія", S7, "Авіа" і "Волга-Дніпро".
"На обробку одного паперового квитка авіакомпаніям у середньому потрібно $9, а на обробку електронного квитка вони витрачають один долар. Із введенням системи електронного квитка авіакомпанії зможуть заощадити до $3 млрд. на рік", - заявив Проскурін на прес-конференції в Москві.
У світі, за даними Проскуріна, 284 авіакомпанії вже перейшли на електронний квиток. Міркуючи про плюси електронного квитка, Проскурін відзначив, що його необов'язково купувати через Інтернет: його можна купити по телефону або в касі авіакомпаній.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас