Одеситів-вкладників "кинули" на два з половиною мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеситів-вкладників "кинули" на два з половиною мільйони

Кримінал
604
Прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу відносно двох співробітників кредитного товариства за підозрою в присвоєнні 2,4 млн грн внесків. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.
За відомостями працівників Державної служби боротьби з економічними злочинами (ДСБЕЗ), підозрювані протягом 2005-2007 років підробляли касові ордери і привласнювали кошти вкладників. Загальна сума розтрати перевищила 2,4 млн грн.
Прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 191 частина 5 КК України (присвоєння, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання посадовою особою своїм службовим становищем).
Довідка: За даними Одеського облУВС, протягом минулого тижня правоохоронці області виявили 103 злочини економічної спрямованості, з яких 52 належать до категорії тяжких та особливо тяжких. У числі розкритих - 42 злочини належать до сфери службової діяльності, серед них 5 випадків хабарництва. Правоохоронці забезпечили за тиждень відшкодування збитків на загальну суму понад 3,8 млн грн.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас