Долар торгується до євро у вівторок близько до мінімуму за місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар торгується до євро у вівторок близько до мінімуму за місяць

Валюта
477
Долар США відносно євро торгується у вівторок близько до мінімуму за місяць в очікуванні опублікування статистичних даних по американській економіці, повідомило агентство Bloomberg.
Індекс довіри споживачів до економіки США впав у травні до мінімальної позначки, принаймні, за 15 років, прогнозують аналітики. Індикатор, що розраховується дослідницькою організацією Conference Board, як очікується, опустився до 60 пунктів, що є мінімумом із серпня 1993 року, у порівнянні з 62,3 пункти місяцем раніше.
Крім того, міністерство торгівлі США у вівторок опублікує дані про продажі новобудов у квітні. За оцінкою економістів, їхня кількість упала майже до рекордного мінімуму за 17 років - 523 тис. будинків у річному вирахуванні в порівнянні з 526 тис. будинків у березні.
Курс євро становить на американських торгах у вівторок $1,5758 проти $1,5770 днем раніше. Долар торгується на рівні 103,85 ієни в порівнянні з 103,43 ієни в попередній торговельний день.
"Американському ринку житла буде потрібно кілька років, щоб досягти свого дна, - відзначає головний економіст Mitsubishi UFJ Securities Co. у Токіо Казуо Мізуно. - З огляду на те, що житлова сфера являє собою значну частину економіки, це продовжить впливати на темпи зростання ВВП і вартість долара".
Американська валюта може подешевшати до 95 ієни за долар до кінця цього року, вважає Мізуно.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас