Авто за смішною ціною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авто за смішною ціною

1245
Компанії Євро Лізинг і Єврокар пропонують спеціальну акцію - "Авто за смішною ціною".
Тепер за допомогою лізингу від Євро Лізинг всі юридичні особи і СПД можуть придбати будь-який із запропонованих автомобілів за ціною щомісячного платежу, який менше кредитного на 30%! Автомобілі Skoda можна отримати зовсім за смішною ціною - від 369$* в місяць!
Придбання авто в лізинг має багато переваг для юридичних осіб і СПД перед кредитом, оскільки щомісячний лізинговий платіж, на відміну від кредиту, вже включає фінансування купівлі автомобіля, реєстрацію його в ДАІ, сплату всіх податків і зборів, сплату страхування (КАСКО, ОСАГО) і адміністрування страхових випадків.
Акційні моделі Skoda:
- Skoda Octavia A5
-Skoda Fabia NEW
Придбаючи будь-який з цих авто в лізинг, Ви звільняєте свої оборотні кошти і 100% лізингового платежу підприємство відносить на валові витрати.
Євро Лізинг пропонує найбільш вигідні умови: мінімальний щомісячний платіж, ухвалення рішення про співпрацю за 1 годину, ремонт автомобіля після ДТП до отримання страхового відшкодування, наявність цілодобової лінії технічної підтримки 8-800, безкоштовний евакуатор по всій території України, мінімальний пакет документів. Валюта фінансування - долар США.
Умови придбання авто за смішною ціною:
- Термін лізингу - 3 року
- Щомісячний платіж - від 369$
- Перший внесок - 10%
- Можливість обміну авто після 3 років експлуатації на новий. Акція проводиться в ділерській мережі Skoda з 26 травня по 30 червня 2008 р.
*вартість автомобіля вже включає фінансування покупки автомобіля, реєстрацію авто в ДАІ, оплату всіх податків і зборів, ПДВ.
-Компанія “Євро Лізинг” є національним лідером ринку транспортного лізингу. ТОВ "Єврокар" є офіційним імпортером автомобілів Skoda в Україні. Компанії входять до складу Групи компаній Атолл Холдинг, у складі якої також ЗАТ "Єврокар" (офіційний виробник автомобілів мазкий VW Group), ЗАТ "Формула Мотор Україна" (імпорт автомобілів Seat), "Віпкар" (імпорт автомобілів Bentley), “Budget Україна”, ТОВ “Авто Фінанс” і ін. Компанія “Євро Лізинг” працює у форматі фінансового супермаркету транспортних засобів і надає послуги фінансового і оперативного лізингу легкових, комерційних, вантажних авто і спецтехніки.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас