Грабіжник образився, що йому не дали грошей, і застрелився — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грабіжник образився, що йому не дали грошей, і застрелився

Кримінал
214
В американському штаті Юта грабіжник-невдаха пустив собі кулю після того, як йому не дали грошей у магазині.
50-річний житель міста Вест-Валлі-Сіті Дуглас Рід сам вистрілив собі в голову із гвинтівки після невдалої спроби пограбування.
За даними поліції, у середу близько 17:00 Рід прийшов у тютюнову крамницю в Солт-Лейк-Сіті і вимагав у касира гроші. Коли ж співробітник магазину відмовився задовольнити цю вимогу, горе-грабіжник трохи походив по магазині і вийшов через задні двері.
Потім Рід сів у білий фургон і виїхав. Через якийсь час поліція виявила його автомобіль на Гарвард-авеню. Поліцейські зупинили фургон і наказали водієві вийти з машини, однак після цього в салоні пролунав постріл. Заглянувши в машину, поліцейські знайшли Ріда з важким вогнепальним пораненням голови, пояснив лейтенант поліції Дейв Хофман, повідомляє "Newsru.com".
У критичному стані грабіжника-самогубця доставили в місцевий госпіталь, де він і помер, додав прес-секретар поліції Солт-Лейк-Сіті Джеф Бедард.
Як з'ясувалося, попередні правопорушення чоловіка не носили кримінального характеру. В 1989 році його визнали винним у зберіганні заборонених речовин.
Відзначимо, що це не перший випадок у США, коли вольова відмова персоналу магазину змушує збентеженого грабіжника забиратися геть. Так, наприкінці лютого в штаті Нью-Гемпшир співробітники банку "Sovereign" залишили ні з чим грабіжника, що двічі намагався пограбувати той самий банк. При цьому злочинець був так сповнений нахабності, що навіть не змінив одяг або манери поведінки.
Поліцейські вирішили, що лише крайня нужда могла штовхнути грабіжника на настільки розпачливу справу.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас