InBev має намір придбати Anheuser Busch за 46 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

InBev має намір придбати Anheuser Busch за 46 млрд дол.

Фондовий ринок
136
За неофіційними даними, бельгійська пивоварна компанія InBev планує придбати Anheuser Busch за 46 млрд дол., повідомили джерела, близькі до операції.
Повідомляється, що бельгійська компанія запропонує 65 дол. за кожну акцію Anheuser Busch, передає Reuters з посиланням на британські ЗМІ. Зараз офіційні джерела дану інформацію не підтвердили.
Бельгійська InBev - найбільша по величині пивоварна компанія в світі. Компанія випускає пиво під брендами Stella Artois, Beck's і Brahma. У Росії корпорація володіє "САН Інбев". Загальна чисельність співробітників – 86 тис. чоловік.
Чистий прибуток InBev в I кварталі 2008р. скоротився на 11% - до 580 млн. дол. У компанії це пов'язують з падінням на 11% споживань пива в Росії в порівнянні з аналогічним кварталом минулого року.
Anheuser Busch - друга в світі за величиною і найбільша в США пивоварна компанія, що володіє 12 американськими пивзаводами і має філії в інших країнах світу. Компанія виробляє більше 60 видів пива і іншої алкогольної продукції, зокрема під знаменитою чеською маркою Budweiser.
У США на Anheuser Busch припадає 48,4% ринку пива. За підсумками 2006р. світові продажі компанії склали 1,98 трлн л пива.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас