Нові програми кредитування до 15-річного ювілею "Контракта" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові програми кредитування до 15-річного ювілею "Контракта"

Кредит&Депозит
498
Банк "Контракт" відсвяткував 18 травня 2008 р. свій 15-річний ювілей. Банк був створений в 1993 р., довгий час називався АКБ "Антарес", а в 2005 р. значно розширився, перевів головний офіс у власну будівлю в історичному центрі Києва і перейменувався у Відкрите акціонерне товариство торгово-фінансовий банк "Контракт".
В 16-й рік своєї діяльності банк вступив з безліччю позитивних змін, проведених у першому кварталі 2008 року. Поліпшено інтер'єр і фасад головного офісу на Воздвиженській, 58. Підготовлений до відкриття ще один офіс - Головне операційне управління банку "Контракт". Збільшена до 16% річних максимальна ставка по депозитах для фізичних осіб. Наближені до потреб клієнтів, удосконалені послуги факторингу, лізингу та овердрафта.
Програми "Контракту" зі своєчасного фінансування бізнесу стали більш різноманітними, конкурентноздатними. Це й беззаставне фінансування дебіторської заборгованості в обсязі до 95% від суми боргу, на гнучких умовах. І забезпечення покупки техніки, устаткування на виплат з різними варіантами погашення. І овердрафт у розмірі до 100% від середньомісячного обороту.
Одним словом, банк гідно зустрів ювілей і ґрунтовно підготувався до 16-го року свого співробітництва з клієнтами.
За матеріалами:
Контракт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас