Росія може стати для Adidas ринком номер один — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія може стати для Adidas ринком номер один

118
Уже до 2010 року Росія може перетворитися для німецької фірми Adidas у найбільший ринок збуту на європейському континенті.
Обсяги продажів одного з найбільших виробників спортивного одягу та взуття - Adidas - на російському ринку ростуть такими темпами, що вже в 2009 році оборот компанії може досягти позначки 1 мільярд доларів США. Про це 20 травня на прес-конференції в Москві повідомив голова німецького концерну Херберт Хайнер (Herbert Hainer).
"Бізнес Adidas росте в цій країні так стрімко, що до 2010 року Росія може вийти на перше місце в Європі", - цитує Хайнера агентство Reuters. Поки російський ринок займає четверту позицію - після Німеччини, Франції і Великобританії. Найважливішим ринком на міжнародному рівні для Adidas були і залишаються США.
Однак на відміну від уже сформованих ринків США та Західної Європи, ринки колишніх країн СНД перебувають на стадії активного зростання і тому становлять для Adidas величезний інтерес, пояснив Херберт Хайнер. Так, у першому кварталі 2008 року оборот фірми в Росії та інших країнах СНД зріс у середньому на 50 відсотків. В решті Європи цей показник склав лише 12 відсотків.
До кінця 2007 року Adidas володів на території Росії 460 фірмовими магазинами. Цього року заплановане відкриття майже 300 нових філій.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас