ERP для Автобізнесу - комплексна модель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ERP для Автобізнесу - комплексна модель

455
13 червня "ІНТАЛЕВ" проводить презентацію комплексного галузевого рішення для автодилерів. Автобізнес - один із сегментів української економіки, що найбільш динамічно розвивається. Але одночасно зі зростанням ринку росте і конкуренція. Керівники українських компаній усвідомлюють, що для підвищення конкурентноздатності необхідно підвищити ефективність керування та шукають для цього інструменти. Перебудування бізнесу в цілому, впровадження та автоматизація систем керування можуть стати базою для зміцнення позицій компанії.
Комплексна інтегрована система ЕRP класу "ІНТАЛЕВ: Автобізнес " дозволяє автоматизувати всі ключові аспекти керування компаній даної галузі. Система містить у собі блоки управління фінансами (на рівні оперативного та управлінського обліку), взаєминами із клієнтами, документообігу і бізнес-процесів. За функціоналом система "ІНТАЛЕВ: Автобізнес" порівнянна з великими ERP рішеннями, які часто не доступні багатьом підприємствам через високу вартість ліцензій і складність при впровадженні.
Переваги системи:
  • Доступна вартість за рахунок включення до складу пакета тільки необхідних і достатніх компонентів для побудови ефективної системи керування.
  • Простота освоєння і примітки за рахунок включення перевірених і ліцензованих методик і продуктів.
  • Методична підтримка при впровадженні та супроводі.
  • Можливість розширення функціонала програми з розширенням діяльності компанії.
  • Масштабованість - здатність програми справлятися з поставленими завданнями при збільшенні обсягів даних, кількості користувачів і наявності віддалених точок (обсяги даних, кількість користувачів і число віддалених точок мають тенденцію рости).
Запрошуємо Вас на тест-драйв системи! Ви довідаєтеся:
  • Які сучасні управлінські технології впровадити українським автодилерам.

  • Як система "ІНТАЛЕВ: Автобізнес" може бути впроваджена в автосервісах, автосалонах та автомагазинах.

  • Як від поліпшення роботи фронт-офісу, налагодження СRM-cистеми компанії перейти до якісно іншого обліку і планування фінансів.

  • Зможете задати питання консультантам ІНТАЛЕВ
Аудиторія:
Фінансові директори, керівники з розвитку, IT-директори, що працюють у сфері продажів і надання послуг з ремонту автомобілів
Дата проведення: 13 червня, 10.00 - 14.00
Місце проведення: навчальний клас "ІНТАЛЕВ Україна" (м. Київ, вул. Багговутівська, 17/21, 4-й поверх).
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас