Новий розділ для приватних клієнтів відкрився на сайті банку "Аваль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий розділ для приватних клієнтів відкрився на сайті банку "Аваль"

Кредит&Депозит
95
Новий розділ «Житло в кредит» для приватних клієнтів відкрився на сайті акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль».
Як повідомляє прес-служба банку, у новому розділі міститься докладна інформація про умови надання кредитів громадянам України на покупку житла на вторинному ринку нерухомості.
За інформацією прес-служби, у рамках програми «Житло в кредит» банк «Аваль» надає кредити громадянам України на покупку житла на вторинному ринку нерухомості в розмірі до 70 проц. вартості житла терміном до 5 років.
Як повідомив начальник відділу споживчого кредитування АППБ «Аваль» Андрій Шаповал, процентна ставка по кредиту залежить від терміну кредитування і кредитних ризиків у кожнім окремому проекті, але в середньому її рівень складає 14-15 проц. річних у валюті і 24-25 проц. річних у гривні.
Забезпеченням повернення кредиту виступає застава житла, придбаного за кредитні кошти. При цьому об'єкт застави обов'язково повинний бути застрахований за рахунок позичальника.
У зв'язку з цим, за його словами, при оформленні кредиту позичальник повинний сплатити ряд додаткових платежів, зокрема за оформлення житла в заставу в розмірі 1 проц. заставної вартості (включає нотаріальне запевняння договору застави, реєстрацію правовстановлюючих документів на житло в Бюро технічної інвентаризації й одержання довідки-характеристики і т.п.).
При цьому, як повідомив А.Шаповал, угода купівлі-продажу житла здійснюється винятково в банку і завіряється банківським нотаріусом.
На сьогодні, за його словами, одержати кредит на покупку житла на вторинному ринку можна в Дніпропетровській і Миколаївській обласних дирекціях, Севастопольській філії, П'ятій київській філії і Центральному офісі банку «Аваль» (м. Київ.). (Кредити на покупку житла на первинному ринку видають сьогодні П'ятий і Третій київський філії банку). Однак до кінця поточного року видачею кредитів на покупку житла будуть займатися обласні дирекції банку «Аваль» по всій Україні, — заявив начальник відділу мікрокредитування АППБ «Аваль» Андрій Шаповал.
Більш докладна інформація про придбання житла в кредит на вторинному ринку нерухомості міститься в підрозділі «Кредитування» роздягнула «Послуги приватним особам».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас