Портнов відмовився від ФДМУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Портнов відмовився від ФДМУ

502
Призначений урядом виконуючий обов'язки голови Фонду державного майна України Андрій Портнов звернувся до Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко із проханням підібрати іншу кандидатуру від БЮТ на посаду голови ФДМУ.
Про це Портнов заявив учора ввечері в ефірі "5 каналу".
За його словами, таке прохання викликане ситуацією з його призначенням на посаду виконуючого обов'язки голови фонду. При цьому Портнов підкреслив, що не хоче «плазувати» перед Президентом України Віктором Ющенком.
Як відомо, учора Тимошенко назвала Портнова незмінним і гідним кандидатом на посаду голови ФДМУ і підкреслила, що не має наміру змінювати його кандидатуру на іншу.
Нагадаємо, учора Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти народного депутата Андрія Портнова. За словами Генерального прокурора України Олександра Медведька, прокуратура побачила в діях Портнова ознаки перевищення повноважень і дестабілізацію нормальної роботи Фонду. Справа порушена за фактом спроби проведення незаконної приватизації (частина перша статті 233 і частина друга статті 365 Кримінального кодексу).
Сам Портнов учора заявив, що посадові особи, причетні до порушення проти нього кримінальної справи, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності після зміни Генпрокурора.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас