Яценюк виступає проти прийняття ВР рішення про заборону приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк виступає проти прийняття ВР рішення про заборону приватизації

Фондовий ринок
152
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк виступає проти прийняття парламентом рішення про заборону приватизації об'єктів державної власності.
Про це Яценюк сказав на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій парламенту в понеділок.
"Найкращим виходом із ситуації, що склалася в сфері приватизації, є, зрештою, ухвалення погодженого рішення відносно програми приватизації, зміни в бюджет і відповідні кадрові призначення у Фонді державного майна України", - сказав спікер на засіданні.
На його думку, прийняття законів про заборону приватизації об'єктів державної власності "навряд чи є ринковим".
Спікер підкреслив, що у зв'язку із цим необхідно серйозно подумати про необхідність внесення такого питання до порядку денного парламентом.
"Я б рекомендував піти більш економічно обґрунтованим шляхом - розглянути відповідні законопроекти без заборони на приватизацію", - сказав Яценюк, додавши, що подібні рішення парламенту "навряд чи будуть позитивним сигналом для інвесторів".
Крім того, спікер повідомив, що у вівторок на пленарному засіданні пропонується розглянути всі законопроекти, подані Кабінетом міністрів і на прийнятті яких наполягає уряд.
Він також підкреслив, що в середу-четвер пропонується прийняти пакет соціальних законопроектів.
Яценюк звернувся до учасників засідання із проханням підтримати в першому читанні проект Трудового кодексу, оскільки профільне міністерство підтримує цей документ
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас