Бойко: Тимошенко підвищує ціну на газ для промисловості, щоб заробити гроші на вибори президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко: Тимошенко підвищує ціну на газ для промисловості, щоб заробити гроші на вибори президента

Енергетика
332
Уряд Юлії Тимошенко ініціює підвищення з 1 червня ціни на газ для промислових підприємств у розмірі 300 доларів за тисячу кубометрів для того, щоб заробити гроші на президентські вибори. Про це сьогодні в Києві заявив екс-міністр енергетики Юрій Бойко, депутат Верховної Ради від Партії Регіонів.
"Ми про це заявляли вже давно. Ми попереджали, що бажання сьогоднішнього прем'єр-міністра заробити собі гроші на президентські вибори приведе до того, що вартість газу буде рости", - сказав він.
"Я про це говорив відкрито на всіх прес-конференціях та інтерв'ю, з першого дня, коли вона почала змінювати схему постачання газу. Там нічого спільного немає з національними інтересами, там є бажання заробити грошей на президентські вибори. При всіх розмовах, що ми усунемо посередників, змінимо схему, в остаточному підсумку ціна на газ виросла для промислових підприємств. І, відповідно, запущений з новими темпами виток інфляції", - підкреслив Бойко.
Як повідомляв "Новий Регіон", учора екс-міністр палива та енергетики України Юрій Бойко підтвердив інформацію, що з’явилась у ЗМІ, про те, що уряд не виключає підвищення ціни на газ для промислових споживачів до 300 доларів за тисячу кубометрів уже з 1 червня.
Промисловці вже готуються оскаржити рішення Кабміну в Антимонопольному комітеті.
"Цього року газ росте в ціні щомісяця. Це вже нагадує якийсь неконтрольований процес", - обурюється голова Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Володимир Бойко
За матеріалами:
Новий Канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас