Російські девелопери ідуть в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські девелопери ідуть в Україну

Нерухомість
578
Компанії Regency Development і Perga Development, що належать бізнесменові Олександру Радунському, партнерові співвласника Midland Group Алекса Шнайдера, планують побудувати більше 1 млн кв. м житла і торгових центрів у великих містах України та Росії.
Цього року компанія приступила до будівництва трьох житлових комплексів у Києві на вулицях Карбишева, Березняківській і Теремківській (75 тис. кв. м). А в селищі Гора поруч із аеропортом Бориспіль (9 км від Києва) компанія придбала 32 га землі, де планується побудувати логістичну (80 тис. кв. м) і котеджну (100 тис. кв. м) нерухомість. Ще 90 га землі Regency Development володіє в селі Синковка, на відстані 5 км від аеропорту Бориспіль, а також 4 га у Львові.
Regency Development вийшла в Україну в 2006 році, компанію заснували Олександр Радунський та Олександр Троянський. Загальна площа офісної, житлової і торговельної нерухомості, що бізнесмен збирається звести в Києві та околицях, перевищить 600 тис. кв. м.
У Росії Олександр Радунський відомий як власник компанії Terra USA, що до 2000 року була одним з найбільших дистриб’юторів цигарок Philip Morris та інших тютюнових виробників у Росії та СНД.
Крім того, бізнесмен відомий як партнер канадського підприємця Алекса Шнайдера - співвласника Midland Group (контролює 44,75% акцій Запоріжсталі і роздрібну мережу Амстор).
Партнери з 2004 року володіли командою Формули-1 Jordan, перейменованою згодом в Midland F1. На посаду маркетингового директора в Midland F1 був запрошений онук першого президента Росії Борис Єльцин. В 2007 році команда була продана Spyker, згодом її купила Force India (займає десяту позицію в кубку конструкторів сезону-2008). В 2005 році пан Радунський зайнявся девелоперським бізнесом, заснувавши Perga Development, але дотепер цей факт не афішував.
Раніше російська ГК ПІК оголосила про вихід на ринок нерухомості України і плани будувати в Україні житло економ-класу.
До того ще одна російська компанія MosCityGroup Павла Фукса разом зі співвласником Укрмашпрома Євгеном Бурликою заявила про намір побудувати багатофункціональний комплекс Вічне сяйво на Рибальському острові.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас