Долар росте до євро у вівторок на очікуваннях ознак припинення зниження ставки ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар росте до євро у вівторок на очікуваннях ознак припинення зниження ставки ФРС

Валюта
497
Курс долара США до євро росте під час торгів у вівторок в очікуванні заяв представників керівництва Федеральної резервної системи (ФРС) США про те, що висока інфляція втримає американський ЦБ від подальшого зниження рівня базової процентної ставки, повідомило агентство Bloomberg.
У вівторок відбудуться виступи голови ФРС Бена Бернанке, а також глав Федеральних резервних банків (ФРБ) Сан-Франциско (Джанет Єллен), Канзаса (Томас Хеніг) і Далласа (Ричард Фішер).
Підвищення вартості американської валюти відбувається вперше за останні чотири торговельні сесії.
"Ринок починає закладатися на те, що дно спаду американської економіки перебуває в межах видимості, - відзначає Адам Коул з Royal Bank of Canada. - Мінімум, що показав долар відносно євро, не повториться".
Курс євро під час торгів у Нью-Йорку у вівторок перебуває на позначці $1,5471 проти $1,5553 напередодні. Долар торгується на рівні 103,77 ієни в порівнянні з 103,75 ієни в понеділок.
До кінця червня єдина європейська валюта може подешевшати до $1,5 і до $1,38 - до кінця поточного року, вважає А.Коул.
Відповідно до котирувань ф'ючерсів на рівень ставки ФРС, імовірність того, що центробанк залишить її незмінною на рівні 2% під час засідання 25 червня, оцінюється ринком в 88%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас