Bosch готується до придбань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bosch готується до придбань

Фондовий ринок
162
Найбільша в Європі приватна промислова група Bosch запланувала низку придбань після двох років відносного спокою, повідомляє Financial Times.
Генеральний директор цього німецького конгломерату Франц Ференбах заявив, що група витратить набагато більше 800 млн. євро, витрачених торік, на угоди з розширення своїх підрозділів машинобудування та споживчих товарів, а також на експансію в Азії.
Однією з перших цілей є викуп у міноритарних акціонерів акцій японської філії групи за 600 млн. євро. Ференбах підкреслив, що сильний євро робить придбання в Японії та Північній Америці особливо привабливими.
Генеральний директор заявив, нинішній рік буде вдалим для Bosch. Незважаючи на фінансову кризу, вона прогнозує зростання продажів на 5%. Однак він додав, що 2009 рік буде набагато сутужнішим через збільшення цін на сировину і сильний євро.
"Операційні умови стають важчими з кожним днем", - сказав Ференбах. Він додав, що не буде прагнути збільшити прибутки цього і майбутнього років за рахунок необхідних інвестицій
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас