Ющенко заявляє, що благополуччя українців підвищиться, коли нація стане згуртованою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко заявляє, що благополуччя українців підвищиться, коли нація стане згуртованою

163
Президент Віктор Ющенко назвав єдність нації умовою для підвищення стандартів життя українців. Про це він заявив сьогодні на міні-прес-конференції після мітингу біля меморіального комплексу "Савур-Могила".
Ющенко підкреслив, що "нація, що об'єднана, нація, що згуртована, може ставити перед собою більші завдання, і від цього залежать стандарти життя, як ми будемо жити завтра".
Говорячи про свою сьогоднішню поїздку в Донецьку область, Президент відзначив, що "хотів сказати цим візитом, що ми єдині, що Україна єдина, що в нас є прекрасне велике свято, що нас може об'єднати".
Президент підкреслив, що "навіть речі, які по-різному оцінюються, у такі дні повинні бути на третьому, четвертому і на десятому плані". За словами Президента, українці "повинні прикласти дуже багато зусиль, щоб бачити свою націю соборною".
"Нам потрібно мати більше терпіння, більше взаємоповаги, демонструвати, намагатися бачити одні цінності і говорити про те, що Україна єдина, незалежно від того, хто на якій мові говорить, хто де народився та у яку конфесію входить", - акцентував Ющенко.
Він відзначив, що сьогодні є багато відмінностей, але не протилежностей. Але нація повинна бути єдиною.
Ющенко заявив, що "своїм візитом хотів підкреслити, що для мене дорогий кожен метр, кожна п'ядь української землі, кожна людина, незалежно від того, де вона проживає. Це моя місія не тільки як Президента, але і як громадянина цієї країни".
Глава держави нагадав, що сьогодні в Україні існує дуже багато проблем, про які він знає, але він запевнив, що він "повний сил, енергії, щоб толерантно, поетапно, спільно розв'язувати проблеми". "Це, я б сказав, подана рука", - відзначив Президент України, маючи на увазі сьогоднішній візит на Савур-Могилу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас