АБ "Брокбізнесбанк" відкрив нове відділення в Горлівці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Брокбізнесбанк" відкрив нове відділення в Горлівці

217
Для забезпечення високого рівня обслуговування та різноманітного спектра банківських послуг, АБ "Брокбізнесбанк" розширює їхній спектр для населення в м. Горлівка Донецької області.
Горлівська філія розширила мережу своїх відділень - відкрито нове відділення за адресою: м. Горлівка, пр. Леніна,3. Відділення відкрите на території великого торгового центру "Побуттехніка", у центрі міста. На території торгового центру також знаходиться банкомат АБ "Брокбізнесбанк", доступ до якого відкритий цілодобово.
Відділення банку надає повний комплекс банківських послуг, у тому числі відкриття рахунків юридичним і фізичним особам, розрахунково-касове обслуговування юридичних і фізичних осіб, відкриття депозитних рахунків, прийом комунальних платежів від населення, обмін валют, відкриття та обслуговування карткових рахунків міжнародних платіжних систем Visa, Master Card Elektroniks.
Співробітники відділення оперативно здійснюють всі операції в режимі банківського дня. Привабливі умови по пропонованих послугах, продуктам створюють сприятливу атмосферу для клієнтів під час обслуговування і налаштовують на довгострокове партнерське співробітництво з АБ "Брокбізнесбанк".
Горлівська філія АБ "Брокбізнесбанк" почала роботу з 24 грудня 2004 року та розташована за адресою: м. Горлівка, вул. Горлівської дивізії, 10. У м. Горлівка відкриті і працюють 9 відділень банку. Філія надає повний спектр банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.
АБ "Брокбізнесбанк" активно працює над створенням оптимального продуктового ряду для фізичних осіб і корпоративних клієнтів, з огляду на світові стандарти банківського обслуговування.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас