Відпочинок у Криму вже подорожчав на 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відпочинок у Криму вже подорожчав на 20%

745
Міністр курортів і туризму Криму Володимир Савельєв відзначає зростання вартості відпочинку в Криму в курортному сезоні 2008 року на 20% у зв'язку з інфляцією. Про це він сказав журналістам.
"У зв'язку з інфляцією вже є зростання на 20% у порівнянні з минулим роком", - сказав він. При цьому Савельєв не зміг повідомити середню вартість відпочинку в Криму, уточнивши, що на курортах півострова туристи можуть відпочити і за 100 доларів і за 10 тис. доларів.
Разом з тим, він сподівається, що цього року відпочинок у Криму буде затребуваний для різних категорій туристів, а також туристів з різних країн. Уже за перші 4 місяці поточного року, уточнив він, потік організованих туристів (які купують путівки в туроператорів, відпочивають у здравницях, пансіонатах і т.п.) виріс у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 20%.
Савельєв повідомив, що цього року курортний сезон у Криму був відкритий 1 травня, відзначивши, що загальний потік туристів на травневі свята цього року виріс на 5%, не дивлячись на холодну погоду в Криму в ці дні.
Він також відзначив, що цього року в Криму вперше два готелі будуть працювати за системою "усе включено" - це готелі "Heliopark Сосновий гай" у Ялті і "Тисяча та одна ніч" у Місхорі.
За даними Міністерства курортів і туризму Криму, кількість туристів у Криму в 2007 році склала 5,83 млн. чоловік.
Нагадаємо, Міністерство курортів і туризму Криму очікувало збільшення кількості туристів на 2,9-6,8%, або 0,15-0,2 млн. чоловік до 5,3-5,5 млн. чоловік в 2007 році
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас