Тимошенко рекомендує їсти м'ясо з Держрезерву, але сама надає перевагу рибі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко рекомендує їсти м'ясо з Держрезерву, але сама надає перевагу рибі

Аграрний ринок
250
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає громадян не боятися споживати м'ясо, що за дорученням уряду виведено Державним резервом на ринок.
"М'ясо з Держрезерву абсолютно якісне, парне, має одноденну свіжість, і його можна спокійно споживати", - сказала Тимошенко на брифінгу в Кабміні.
Як повідомляє "Українська правда", на питання, чи харчується сама вона м'ясом з Держрезерву, Тимошенко зізналася: "Я намагаюся їсти рибу".
Тим часом, Київська міськдержадміністрація повідомляє про численні скарги киян на неналежну якість і недостатню кількість м'яса, виділеного з Держкомрезерву. Заступник голови КМДА Ірена Кільчицька попросила Держкомрезерв повідомити про строки поставки м'яса, його кількості і надати дані про відповідність продукту санітарно-ветеринарним вимогам. Реалізація виділеного Держкомрезервом м'яса буде проводитися через мережу з понад 100 соціальних магазинів.
Продовжуючи тему про подорожчання продуктів, Тимошенко висловила впевненість, що її обіцянка зупинити інфляцію збудеться: "Місяць - і ми цю проблему забудемо... Уже стабілізувалися ціни на цукор, олію, весь спектр молочної продукції. Єдине, де існує тривога, - це овочі. Після зими існує традиція підвищення цін доти, поки не підуть овочі з городів".
Як свідчать розрахунки фахівців Міністерства економіки України за останній місяць, ціни на продовольчому ринку почали знижуватися.
Разом з тим, Тимошенко не узялася прогнозувати рівень інфляції цього року.
"Я не хочу ризикувати робити прогнози. Торік жоден макроекономічний показник не збувся", - сказала вона, пояснивши це "непрогнозованими процесами з інфляцією у світі".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас