Тимошенко сподівається через тиждень побачити нового голову ФДМУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко сподівається через тиждень побачити нового голову ФДМУ

99
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко переконана в правильності своїх дій у ситуації навколо зміни керівника Фонду державного майна.
За словами Тимошенко, Фонд продовжує залишатися корупційним осередком в Україні, а справжня боротьба з корупцією ніколи не проходить гладко.
"Якщо вона (боротьба - прим.) супроводжується опором, то це перша ознака, що ми все робимо правильно", - упевнений Прем'єр.
Як повідомляє Інтернет-прес-служба Юлії Тимошенко, глава уряду сподівається, що новий керівник Фонду держмайна буде проголосований у Верховній Раді вже на наступному тижні.
Нагадаємо, між Президентом і Прем'єр-міністром триває боротьба за ФДМ. Раніше Кабмін відсторонив Валентину Семенюк-Самсоненко від виконання обов'язків голови ФДМ і призначив в.о. Голови депутата від БЮТ Андрія Портнова. Президент у свою чергу призупинив розпорядження Кабміну відносно ФДМ. Звільнити Семенюк-Самсоненко можна тільки відповідним рішенням парламенту.
Як повідомив сьогодні Перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов, подання Кабінету Міністрів про призначення глави ФДМУ вже внесено в парламент.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас