Семенюк-Самсоненко скасувала торги держпакетами 6 обленерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк-Самсоненко скасувала торги держпакетами 6 обленерго

Казна та Політика
108
Фонд державного майна під керівництвом Валентини Семенюк-Самсоненко скасував торги на фондових біржах 25% енергетичної компанії "Полтаваобленерго", 26,98% "Львівобленерго", 25,02% "Прикарпаттяобленерго", по 25% "Чернігівобленерго" і "Сумиобленерго" і 25,01% "Одесаобленерго".
Про це говориться в повідомленні ФДМ (Семенюк-Самсоненко), опублікованому у виданні "Відомості приватизації" № 17 (508) від 7 травня.
"На виконання наказу ФДМУ від 06.05.2008 № 518 скасовуються торги", - сказано в повідомленні.
Торги по акціях "Полтаваобленерго" були заплановані на 14 травня, "Львівобленерго" - 15 травня, "Прикарпаттяобленерго" - 21 травня, "Чернігівобленерго" - 22 травня, "Сумиобленерго" - 28 травня, "Одесаобленерго" - 29 травня.
Нагадаємо, ФДМ під керівництвом призначеного Кабінетом Міністрів в.о. голови ФДМ Андрієм Портновим у ніч на 7 травня знищив у видавництві "Київська правда" частину тиражу "Відомостей приватизації" № 17 (508) від 7 травня.
ФДМ (Портнов) вирішив, що цей тираж незаконний, тому що підписаний керівництвом фонду, відстороненим Кабміном від обов'язків.
ФДМ під керівництвом Семенюк-Самсоненко зажадав від "Київської правди" підтвердити, що частина тиражу газети знищена, і заявив, що такі дії є перешкодою роботи органів влади.
Семенюк-Самсоненко, крім того, повідомила про нібито існуюче розпорядження прем'єр-міністра Юлії Тимошенко публікувати інформацію ФДм не в "Відомостях приватизації", а в новому виданні "Вісник приватизації".
Зараз одночасно працюють і приймають рішення 2 керівники ФДМ - Валентина Семенюк-Самсоненко і призначений урядом Андрій Портнов, кожний з яких вважає себе легітимним головою
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас