ФМС Росії планує заборонити митне оформлення товарів у портах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФМС Росії планує заборонити митне оформлення товарів у портах

Казна та Політика
91
Федеральна митна служба (ФМС) РФ планує заборонити митне оформлення товарів і транспортних засобів у портах Росії. Відповідне рішення було прийнято на засіданні колегії ФМС 28 квітня 2008 р., повідомили в прес-службі відомства.
Передбачається, що з метою прискорення митного оформлення товарів у морських (річкових) портах у найближчій перспективі з компетенції митних органів, розташованих у портах, будуть виключені функцій з основного митного оформлення. Їхньою прерогативою буде здійснення митних операцій, направлених на забезпечення контролю розвантаження та перевалки вантажів, що прибувають або відбувають, а також з видачі дозволів на митний транзит. Безпосереднє митне оформлення товарів і транспортних засобів буде здійснюватися в так званих "сухих" портах-терміналах, розташованих на деякій відстані від морського (річкового) пункту пропуску.
Ще одним напрямком удосконалювання митного оформлення та митного контролю в морських (річкових) пунктах пропуску є розробка ефективного механізму здійснення "наскрізного" митного контролю в порту.
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас