ЦБ РФ підтверджує зняття арешту з його рахунків у другому французькому банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЦБ РФ підтверджує зняття арешту з його рахунків у другому французькому банку

121
Банк Росії підтверджує зняття арешту з його рахунків у другому французькому банку за позовом швейцарської компанії Noga.
"Із сьогоднішнього дня знято арешт із наших рахунків у другому французькому банку", - повідомило журналістам джерело в ЦБ РФ.
Джерело нагадало, що на вимогу компанії Noga із січня 2008 року французькі судові пристави направили в низку французьких банків накази про арешт майна уряду РФ, кількох російських організацій і Банку Росії. Фактично арешти були здійснені у двох французьких банках. Арешт рахунків Банку Росії в першому банку був скасований французьким судом 7 березня 2008 року.
За словами співрозмовника, адвокати Noga обіцяли оскаржити скасування арештів в апеляційному суді. "Подальша процедура може бути дуже тривалою, але на даний момент ми цю проблему вирішили", - розповів він.
Джерело нагадало, що сума, що намагалася заарештувати Noga, становила близько 49 млн євро. "Фактично у двох банках була арештована сума, що не перевищує цього еквівалента", - відзначив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас