Водії вантажівок протестувати не будуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водії вантажівок протестувати не будуть

226
Водії вантажівок не будуть сьогодні проводити акцію протесту в центрі Києва. Про це по телефону повідомив голова Всеукраїнського незалежного професійного союзу працівників транспорту Віктор Гербеда.
За його словами, зараз машин, зокрема, біля Міністерства транспорту та зв'язку, уже немає.
"Може, там пара машин і залишилася, але акції там ніякої нема", - сказав він, додавши, що вантажівки не поїдуть, як це планувалося, до будівлі Держмитслужби.
За його словами, проведені попередні переговори із владою. "Валерій Хорошковський (голова Держмитслужби) взяв тайм-аут на 2 тижні, відпрацює із робочою групою проблемні питання, він готовий працювати", - відзначив Гербеда.
За його словами, машини не планувалося направляти до Кабінету міністрів, про що заявляв голова регіональної ради Асоціації міжнародних автоперевізників (АсМАП) України в Київській області Валерій Черненко.
Гербеда підкреслив, що переговори із владою майже завершені, зокрема, з місця переговорів уже відбули Хорошковський, міністр транспорту та зв'язку Йосип Вінський, перший заступник голови КМДА Денис Басс. Проте, за його словами, залишилися деякі питання до Мінекономіки, також "не зовсім" досягнута домовленість із Бассом щодо в'їзду вантажівок у Київ.
Що стосується Мінтрансзв’язку, то, за словами Гербеди, до нього питань немає.
Сьогодні вранці повідомлялося, що в Києві убік центра столиці рухалися колони вантажівок, водії яких мали намір провести сьогодні акцію протесту, зокрема, проти обмеження в'їзду вантажівок у місто.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас