В Івано-Франківську трапився вибух. Запах газу відчувається по всьому місту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Івано-Франківську трапився вибух. Запах газу відчувається по всьому місту

476
Сьогодні близько 11 години у приміщенні автошколи на вулиці Довгій, 60 Івано-Франківська трапився вибух. Про це повідомили очевидці події.
Вибух був настільки потужним, що перші поверхи двох навколишніх будинків залишилися без вікон.
Вибух стався, найімовірніше, в одному з навчальних класів автошколи, у результаті якого опіки одержали двоє чоловіків. Потерпілі доставлені в реанімацію обласної клінічної лікарні.
За словами очевидців, по всьому місту відчувається запах газу.
Замість цього працівники МНС, виїхавши на місце події, не виявили в приміщенні школи ніяких газових комунікацій. За даними рятувальників, у найближчих газових мережах всі показники в нормі.
На місці вибуху працює спеціально створена комісія управління МНС, працівників Держнагляду, газових служб на чолі з першим заступником глави Івано-Франківської облдержадміністрації Юрієм Бодоряком.
У той же час МНС в області поширило інформацію, що запах газу, що сьогодні поширився в обласному центрі Прикарпаття, не пов'язаний з вибухом в автошколі на вулиці Довгій.
Причиною запаху є аварія на газорозподільній станції в селі Угринів під Івано-Франківськом. Тобто там відбулися викиди так званого "ароматизатора", що додають у газ. Керівники газового господарства запевняють, що викидів газу не було - це тільки "ароматизатор".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас