Ціни на яловичину за квітень в Україні виросли на 13,4%, на м'ясо птиці - на 3,5% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на яловичину за квітень в Україні виросли на 13,4%, на м'ясо птиці - на 3,5%

238
Середні роздрібні ціни на яловичину першої категорії в Україні за квітень поточного року виросли на 13,4% - до 31,78 грн/кг, повідомляє Міністерство економіки з посиланням на дані Державної комісії з контролю за цінами.
Як відзначається в інформації Мінекономіки, у квітні яловичина подорожчала у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Черкаській, Чернівецькій областях та у Севастополі. При цьому ціни на неї знизилися в АРК, Запорізькій області і Києві.
За даними Держкомісії з контролю за цінами, у квітні ціни на м'ясо птиці в роздробі підвищилися на 3,5% і склали 15,96 грн/кг. Вартість м'яса птиці виросла в АРК, Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях, Києві та Севастополі і знизилися у Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Чернігівській областях.
Варені ковбаси першого сорту за квітень у роздробі в середньому подорожчали на 7,2% - до 17,48 грн/кг. Зростання цін на цю продукцію спостерігалося практично у всіх областях, крім Житомирської області, де вона подешевшала на 0,2%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас