У Тимошенко кажуть, що нараду з Фондом держмайна перенесли через тиск Балоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Тимошенко кажуть, що нараду з Фондом держмайна перенесли через тиск Балоги

140
Призначений урядом виконуючий обов'язки голови Фонду держмайна Андрій Портнов повідомив, що нараду прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з начальниками регіональних відділень Фонду держмайна, що повинна була відбутися 6 травня, тимчасово відклали. Про це він сказав в інтерв'ю Радіо "Свобода".
Зокрема, таке рішення він пояснив тиском з боку керівника Секретаріату Президента Віктора Балоги, а також небажанням ставити регіональних голів ФДМУ в незручне становище.
"Для того, щоб не "розривати" керівників регіональних відділень, щоб не ставити їх у незручне становище, вирішили тимчасово цю нараду не проводити. Ми з ними працюємо в телефонному і письмовому режимі. Тому що керівник президентського Секретаріату Віктор Балога розіслав всім головам обласних адміністрацій лист-вимогу, щоб вони довели до керівників регіональних відділень ФДМУ, що на нараду до Прем'єр-міністра їхати не потрібно", - відзначив Андрій Портнов.
Нагадаємо, нарада прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з начальниками регіональних відділень Фонду держмайна повинна була відбутися ще 29 квітня в Кабінеті Міністрів. Однак цю нараду перенесли на 6 травня.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас