Семенюк-Самсоненко відсторонила від обов'язків свого заступника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк-Самсоненко відсторонила від обов'язків свого заступника

174
Валентина Семенюк-Самсоненко відсторонила від виконання службових обов'язків заступника голови Фонду держмайна Дмитра Парфененка у зв'язку із проведенням службового розслідування щодо перевищення ним службових обов'язків. Про це повідомили в прес-службі ФДМУ з посиланням на Семенюк-Самсоненко.
За її інформацією, на даний момент Департаментом контрольно-ревізійної роботи та економічної розвідки разом з компетентними органами ведеться службове розслідування щодо незаконного випуску номера газети Відомості приватизації (випуск від 30 квітня, у якому було оголошено про поновлення конкурсу з продажу Одеського припортового заводк).
За словами Семенюк-Самсоненко, вона вважає, що "здійснити такі дії Парфененко змусили шляхом шантажу у зв'язку з тим, що саме він проводив найбільш резонансні приватизаційні конкурси".
"Хочу нагадати, що під час першої спроби захоплення Фонду в лютому цього року прем'єр-міністр із всіх заступників голови ФДМУ тільки Парфененка залишила на посаді", - підкреслила Семенюк-Самсоненко.
При цьому вона відзначила, що "відсторонення Парфененка не пов'язане з тим, що він кілька років очолював у ФДМУ приватизаційні питання, у тому числі - приватизацію ВАТ ХК Луганськтепловоз і відчуження майна ДП Арсенал, але саме внаслідок цього його могли шантажувати та залякувати".
Як повідомлялося, в.о. голови ФДМ Андрій Портнов заявив, що заяви відстороненої урядом від виконання повноважень голови ФДМУ Валентини Семенюк-Самсоненко про повернення застави в конкурсі із продажу 99,52% пакета акцій ВАТ Одеський припортовий завод потенційному інвесторові не відповідають дійсності.
У Конституційний суд України в понеділок надійшли три конституційні подання Президента щодо відповідності Основному закону низки розпоряджень Кабінету міністрів України та постанови про земельні аукціони.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас