У Києві відзначають Першотравень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві відзначають Першотравень

233
Києві сьогодні представники лівих політичних сил відзначають День міжнародної солідарності трудящих. Як повідомили в прес-службі Соціалістичної партії, торжества пройдуть на головній площі столиці Майдані Незалежності з 10:00 до 22:00.
Представники Комуністичної партії мають намір вранці покласти квіти до пам'ятника Леніну на Бесарабській площі, і пройтися колоною по Хрещатику до Європейської площі.
У програмі свята – спільний мітинг СПУ, КПУ, СДПУ(о), на якому виступлять лідери цих політичних сил (початок запланований на 10:00-10:30).
Після мітингу о 11:45 пройде легкоатлетичний забіг по Хрещатику. "Молодь проти куріння і наркотиків", а також о 13:15 почнеться святковий концерт за участю українських естрадних виконавців, серед яких квартет "Гетьман", балет "Ватан", ансамбль "Кияночка", група "Любов і музика".
О 14:30 молодіжний рух "Студентська платформа" проведе театралізовану виставу "Справедливість проти олігархічних кланів". Дійство відбуватиметься на пересувній платформі по всьому Хрещатику упродовж дня.
О 18:00 продовжиться першотравневий концерт, в якому візьмуть участь відомі українські естрадні виконавці Віктор Павлик, Петро Чорний, група "Альтана" і Наталія Бучинська..
Завершиться святковий захід о 22:00 першотравневим фейєрверком.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас