ТВК затвердила перелік блоків і партій у виборчому бюлетені на виборах в Київраду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТВК затвердила перелік блоків і партій у виборчому бюлетені на виборах в Київраду

Казна та Політика
181
Київська міська територіальна виборча комісія затвердила список політичних партій і блоків, згідно з яким вони будуть зареєстровані у виборчому бюлетені на дострокових виборах в Київраду 25 травня 2008 р.
Про це передає кореспондент РБК-Україна.
Згідно з жеребкуванням, БЮТ буде у виборчому бюлетені під номером 25, Блок Віталія Кличка - під номером 12, Блок Литвина - під номером 9, НУ-НС - під номером 36, КПУ - під номером 35, Блок Леоніди Черновецького - під номером 31, Блок Миколи Катеринчука - під номером 85 і Партія регіонів - під номером 16.
На дострокові вибори в Київраду ТВК зареєструвала 37 політичних партій і блоків.
Відзначимо, Президент України Віктор Ющенко заявляв 24 квітня ц.р., що для проведення дострокових виборів мера Києва немає законних підстав. "На жаль, я не можу накласти вето на ухвали парламенту. Для виборів цих немає законних підстав", - сказав він.
Він також повідомив, що накладе вето на закон про два тури виборів мера Києва.
14 квітня ц.р. народний депутат від НУ-НС Микола Катеринчук заявив, що найближчим часом на порядку денному Верховної Ради України з'являться зміни в законодавстві про вибори мера Києва в два тури. За його словами, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко і голова НУ-НС В"ячеслав Кириленко підтримали ініціативу про необхідність голосування за мера Києва в два тури.
Нагадаємо, 18 березня ц.р. Верховна Рада прийняла ухвалу про призначення позачергового вибору депутатів Київської міської ради і Київського міського голови.
Вибори мера Києва і Київради пройдуть 25 травня 2008 р. Результати виборів повинні бути оголошені до 4 червня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас