Bank of America чекає продовження зниження ставки ФРС і не вірить у долар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America чекає продовження зниження ставки ФРС і не вірить у долар

Валюта
1202
Інвесторам рекомендується продавати долари та купувати євро, оскільки ФРС буде продовжувати знижувати ключову ставку до 1,5%, передає агентство Bloomberg 28 квітня, посилаючись на аналітичну доповідь Bank of America Corp. (BAC).
На думку аналітиків банку, ФРС буде знижувати ставку на 25 базисних пункту на кожному із засідань у квітні, червні та серпні. При цьому ЄЦБ буде втримуватися від зниження ставки до жовтня, хоча в попередньому прогнозі аналітики очікували зниження ставки в Європі вже у вересні.
“Ми очікуємо, що американська макроекономічна статистика, як дані по ринку праці, будуть залишатися слабкими, а також думаємо, що ФРС не припинить зниження ставки, - заявив аналітик банку Томоко Фуджі, керівник підрозділу з економіки і стратегії в японському відділенні. - Залежно від цін на нафту, існує ризик затримки зниження ставки ЄЦБ навіть до грудня”.
Аналітики Bank of America рекомендували інвесторам купувати євро за курсом $1,5630 із цільовим рівнем фіксації прибутку на рівні $1,6250. При цьому рекомендувалося продавати євро, якщо валюта буде закриватися нижче $1,5342 протягом двох днів.
Однак ринок схиляється на користь того, що ФРС може зробити паузу в зниженні ставки. Відповідно до ф'ючерсів на рішення ФРС, які торгуються на Chicago Board of Trade, імовірність зниження ставки на 25 базисних пункту у квітні становить 78%-80%, а ймовірність її збереження 22%-20%. При цьому ймовірність збереження на засіданні в червні оцінюється в 68%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас