Янукович критикує Кабмін за неврахування в роботі зауважень "опозиційного Кабміну" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович критикує Кабмін за неврахування в роботі зауважень "опозиційного Кабміну"

Казна та Політика
106
Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді, прем'єр-міністр "опозиційного Кабінету Міністрів" Віктор Янукович критикує Кабінет Міністрів за те, що він не враховує у своїй діяльності пропозицій і зауважень тіньового уряду.
Про це він сказав в ефірі телекомпанії ICTV увечері 27 квітня.
Янукович підкреслив, що опозиційний Кабмін провів уже понад 10 засідань, після кожного з яких вносив уряду свої пропозиції, однак той жодного разу не врахував їх. "Ще жодне з наших рішень не отримало пропозицій зустрітися й обговорити на рівні експертів, на рівні фахівців те чи інше питання", - сказав він.
Лідер ПР обурився тим, що навіть на засіданні, присвяченому підсумкам перших 100 днів роботи Кабміну на чолі із прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, представникові опозиційного уряду Миколі Азарову навіть не надали слова.
"Висновок один - доти, поки ми не побудуємо систему відповідальності влади перед державою й перед суспільством ситуація поліпшуватися не буде", - сказав він.
На думку Януковича, Кабмін керується у своїй діяльності необґрунтованими популістськими гаслами й обіцянками, які призводять тільки до погіршення стану економіки.
Оцінюючи можливість проведення позачергових виборів Ради, Янукович зазначив, що ПР не ініціює їх.
"Ми сьогодні не ініціюємо позачергові вибори, тому що я впевнений, що будь-які позачергові вибори призводять тільки до погіршення ситуації", - сказав він.
Як повідомляло агентство, Янукович критикує Кабмін за відсутність стратегії в зовнішній політиці, за відсутність пропозицій щодо зміни держбюджету-2008 і вважає гуманітарну політику Кабміну такою, що спрямована на розкол суспільства.
Тимошенко задоволена роботою очолюваного нею Кабміну за перші 100 днів його діяльності.
Кабмін Тимошенко був сформований і затверджений Радою 18 грудня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас