Найстильніше місто світу, за версією Forbes, - Лондон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найстильніше місто світу, за версією Forbes, - Лондон

Нерухомість
366
Американський журнал Forbes назвав десять найстильніших міст світу, віддавши першість Лондону.
"Ніхто не може суперничати з Лондоном і його космополітичною атмосферою. 2,3 млн. лондонців народилися не в Британії, вони принесли в місто різні культури і їх суміш. Це в результаті додало Лондону неповторний драйв спільного культурного стилю, моди і кухні. Ця суміш наповнює приголомшливими флюїдами найбільш стильне місто світу", - вважає Forbes. З негативних сторін Лондона експертне співтовариство відзначило недостатній рівень безпеки і загальну дорожнечу. Але Forbes визнає що "дешевизна" і респектабельність не сумісні.
На другому місці в списку - Париж, що зайняв це місце тому, що експерти визнали його романтичним, відданим класичному стилю і таким, що стежить за модою. Досягнення прекрасної французької кухні були відзначені особливо.
Третє місце зайняв Сідней, що вважається одним із найкрасивіших міст світу. У списку фігурує ще й Мельбурн, таким чином, відразу два австралійські міста потрапили в цей престижний рейтинг, так само як і два іспанські міста Мадрид і Барселона.
У цьому почесному рейтингу також фігурують Нью-Йорк, Рим, Берлін та Амстердам. От список "золотої десятки" в ієрархії за журналом Forbes: 1. Лондон 2. Париж 3. Сідней 4. Нью-Йорк 5. Рим 6. Барселона 7. Мельбурн 8. Берлін 9. Амстердам 10. Мадрид
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас