Відпочинок в Криму подорожчає на 15-20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відпочинок в Криму подорожчає на 15-20%

Казна та Політика
267
Міністр курортів і туризму АРК Володимир Савельєв, повідомив, що цього року Крим розраховує прийняти 6 мільйонів туристів.
На думку міністра, бажано, щоб люди їхали на відпочинок до Криму не тільки влітку. "У пік сезону пляжі перевантажені, транспорт перевантажений, люди їдуть саме в ці три місяці, хоча можна їхати вже й у травні - буде нормальна погода, - відзначив міністр. - У вересні-жовтні можна купатися в морі і знайомитись із Кримом".
Він також повідомив, що останнім часом росте кількість туристів з Росії, Британії, Китаю, країн Балтії, Японії, країн Скандинавії та Центральної Європи.
За даними керівника Мінкурортів АРК, цього року ціни на відпочинок у Криму підвищаться на 15-20%.
"Я можу впевнено сказати, що це не тільки наша проблема, це загальносвітова економічна тенденція. Можу сказати, що вартість відпочинку в Криму підвищується менш швидкими темпами, ніж у наших основних партнерів, конкурентів, інших курортів", - відзначив Савельєв. "Думаю, потрібно, щоб керівники готелів, пансіонатів, санаторно-курортних установ курортних регіонів з розумінням підійшли до цієї проблеми, для того, щоб стримати цінове зростання. Думаю, поступившись якоюсь частиною прибутку, ми зможемо привабити більше туристів в автономію", - додав міністр.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас