Уеслі Снайпс засуджений до трьох років тюремного ув'язнення за ухиляння від сплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уеслі Снайпс засуджений до трьох років тюремного ув'язнення за ухиляння від сплати податків

Валюта
446
Відомий американський актор Уеслі Снайпс засуджений до трьох років тюремного ув'язнення за ухиляння від сплати податків.
Крім того, відповідно до винесеного судом міста Окала (штат Флорида) рішення, актор повинен сплатити штраф у розмірі 5 млн доларів.
У матеріалах справи, порушеної в 2006 році відносно Снайпса, відзначається, що він не вів свої справи самостійно. Його податкові проблеми протягом багатьох років вирішувала фірма American Rights Litigators, що одержує 20% від своїх клієнтів з повернутих після сплати податків коштів. У представлених цією компанією від імені актора документах було знайдено багато порушень.
Так, зокрема, в обвинувачувальному висновку вказується, що Снайпс тільки в 1996 і 1997 роках незаконно одержав від держави 15 млн доларів з коштів, які він виплатив раніше у вигляді податків. На це в нього, як було встановлено правоохоронними органами, не було ніяких підстав.
Винесений акторові вирок по даному виді правопорушень є максимальним. Незважаючи на старання адвокатів Снайпса пом'якшити покарання, їм цього зробити не вдалося, відзначає ІТАР-ТАРС.
Уеслі Снайпс добре знайомий глядачам з трилогії "Блейд", а також фільмів "Лихоманка джунглів", "Білі люди не вміють стрибати", "Мистецтво війни" і багатьох інших картин.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас