Ізраїльська мільярдерша буде інвестувати в українські проекти Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльська мільярдерша буде інвестувати в українські проекти Євро-2012

Казна та Політика
163
Інвестиції на суму близько півмільярда доларів планує здійснити до Євро-2012 в Україні корпорація "Arison Group", що належить найбагатшій жінці Ізраїлю Шері Арісон.
Про це за підсумками особистої зустрічі Арісон із президентом Ющенком, що відбулася на початку квітня в Києві, повідомила прес-служба компанії.
Серед проектів у межах підготовки до Євро-2012 особливий інтерес компанія Шері Арісон виявила до модернізації інфраструктури, реконструкції стадіонів, аеропортів і готелів. На ці цілі, найбагатша бізнес-вуман Ізраїлю і цілого близькосхідного регіону за версією журналу "Forbes", планує виділити від 100 мільйонів до півмільярда доларів.
Ізраїльські фінансові оглядачі відзначають, що прихід капіталів Арісон на український ринок має і важливу психологічну та іміджеву складову, оскільки демонструє вигідність і надійність капіталовкладень в українську економіку. Однак, корпорація Шері Арісон не єдина з «акул» ізраїльського бізнесу, які готуються до масштабного виходу на ринок України.
Будівельна компанія Scorpіo Real Estate також заявила про початок реалізації чотирьох масштабних проектів в Україні на загальну суму понад мільярд доларів. Найбільшим з них стане будівництво Аеропорт-Сіті поблизу Борисполя.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас