У Вірменії сформовано новий уряд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Вірменії сформовано новий уряд

Казна та Політика
48
Президент Вірменії Серж Саркісян сформував 21 квітня новий уряд, до складу якого ввійшли 17 міністерств, передає агентство АРКА.
Відповідно до указу президента, в уряді відбулися наступні структурні зміни: Міністерство енергетики перейменовано у Міністерство енергетики та природних ресурсів, Міністерство торгівлі та економічного розвитку перейменовано в Міністерство економіки, Міністерство фінансів та економіки - у Міністерство фінансів.
Разом з тим створене нове Міністерство з надзвичайних ситуацій. Відповідно до змін, Рятувальна служба Вірменії стає держорганом, що діє при Міністерстві з надзвичайних ситуацій. Агентство зв'язків з діаспорою при МЗС Вірменії перетворено в Державний комітет зі зв'язків з діаспорою при МЗС республіки. Уряду Вірменії доручено в місячний термін прийняти відповідні рішення, що випливають із відповідного указу президента.
Відповідно до указу президента, віце-прем'єром і міністром територіального управління призначений Армен Геворкян, міністром економіки - Нерсес Єріцян, фінансів - Тигран Давтян, транспорту та зв'язку - Гурген Саркісян, міністром з надзвичайних ситуацій - Мгер Шахгельдян.
Відповідно до указу президента, у новому уряді свої пости зберегли 10 міністрів: міністр юстиції Геворк Данієлян, міністр спорту та у справах молоді Армен Григорян, міністр сільського господарства Давид Локян, міністр культури Асмик Погосян, міністр освіти та науки Левон Мкртчян, міністр містобудування Вардан Варданян, міністр енергетики та природних ресурсів Армен Мовсісян, міністр праці та у соціальних питаннях Агван Варданян, міністр охорони здоров'я Арутюн Кушкян, міністр охорони природи Арам Арутюнян. Першими на нових посадах були затверджені міністр оборони Вірменії Сейран Оганян і міністр закордонних справ Едвард Налбандян.
Разом з тим ліквідована посада міністра - керівника апарата уряду
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас