"Кредитпромбанк" упровадив нову послугу "Мобільний Кредитпромбанк" для власників платіжних карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредитпромбанк" упровадив нову послугу "Мобільний Кредитпромбанк" для власників платіжних карток

Фондовий ринок
263
Власники міжнародних платіжних карток, емітованих ВАТ «Кредитпромбанк», можуть скористатися новою послугою банку «Мобільний Кредитпромбанк». Ця послуга інформує власника платіжної картки про стан його карткового рахунка без відвідування банку чи телефонного дзвоника в будь-якому місці, де клієнт може прийняти на свій мобільний телефон SMS-повідомлення.
В автоматичному режимі відразу після проведення операції по картці клієнт одержить SMS-повідомлення про проведену операцію чи відмовлення. Власник картки може і самостійно зробити запит у виді SMS-повідомлення зі свого мобільного телефону й одержати інформацію про суму, доступну до використання по картці в даний момент.
Також по запиту можна одержати уточнення про останні операції по картці чи її перебуванні в стоп-списку. Прямий доступ до інформації про рахунок клієнта не тільки полегшує керування його грошовими витратами, але і значно підвищує рівень безпеки використання картки.
Послуга надається власникам платіжних карток, що є абонентами будь-якого з ведучих українських операторів мобільного зв'язку.
ДОВІДКА
Відкрите акціонерне товариство “Кредитпромбанк” створено в 1997 році.
ВАТ «Кредитпромбанк» має філії в Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Херсоні, Харкові, Вінниці, безбалансові відділення в Києві, Донецьку, Львові, Новій Каховці.
ВАТ «Кредитпромбанк» є асоційованим членом міжнародних платіжних систем Europay Int. і VISA, учасником пілотного проекту по впровадженню Національної Системи Масових платежів. За один рік банк емітував 16 000 платіжних карток, реалізував ряд зарплатних проектів на великих промислових підприємствах, упровадив найшвидшу систему одержання картки через on-line замовлення на Інтернет-сайті банку.
Основні показники діяльності ВАТ «Кредитпромбанк» станом на 1 липня 2002р. характеризуються такими даними:
Валюта балансу склала 1 110,6 млн. грн. і виросла з початку року на 246,1 млн. грн. (приріст 28,5%);
Капітал банку склав 176,5 млн. грн. і виріс з початку року на 4,8 млн. грн. (приріст 2,8%);
Чисті активи виросли з початку року на 112,4 млн. грн. (приріст 19,3%) і склали 695,0 млн. грн.;
Високоліквідні активи склали 103,7 млн. грн.;
Кредитно-інвестиційний портфель – 631,5 млн. грн., виріс з початку року на 170,1 млн. грн. (приріст 36,9%). Питома вага кредитів на прямого позичальника склала 88,9%, міжбанківські кредити – 7,4%, вкладення в цінні папери – 3,0%, інвестиції капіталу - 0,7%;
Прибуток до оподатковування склав 4,7 млн. грн.;
Сформовані страхові і резервні фонди в сумі 86,8 млн. грн., виросли з початку року на 16,8 млн. грн. (приріст 23,7%).
Середньозважене значення нормативу адекватності регулятивного капіталу в червні 2002 року склало 23,0%, при необхідному не нижче 8%, нормативу миттєвої ліквідності – 78,8%, при необхідних не нижче 20%, поточної ліквідності – 86,2%, при необхідних не нижче 30%, короткострокової ліквідності – 35,0%, при необхідних не нижче 20%.
За матеріалами:
Кредитпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас