Видатки на комерційну нерухомість в Європі різко скоротились — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Видатки на комерційну нерухомість в Європі різко скоротились

Нерухомість
220
Суми, які витрачаються на комерційну нерухомість у Європі, у першому кварталі зменшилися більш ніж на третину, повідомляє Financial Times.
Обіг інвестованого капіталу в Європі склав у першому кварталі 37 млрд. євро в порівнянні з 58 млрд. євро в останньому кварталі 2007 року, говориться в дослідженні CB Richard Ellis, опублікованому 18 квітня.
Ринок інвестицій у комерційну нерухомість залежить від ринку позик у фінансуванні придбань, і дефіцит легких кредитів зробив величезний вплив на рівень активності по всій континентальній Європі. Це найбільш помітно на британському ринку, де в результаті різко впали ціни, але Європа дотепер зберігала стабільність.
"Європейський інвестиційний ринок почав зауважувати корекцію в ціноутворенні в перші місяці нинішнього року", - заявив директор аналітичного підрозділу CB Richard Ellis Майкл Хеддок.
Два найбільші ринки континентальної Європи - Німеччина та Франція - продемонстрували зниження обсягів у порівнянні з попереднім кварталом та аналогічним періодом минулого року. Однак на деяких ринках зберігається високий рівень активності, наприклад, у Фінляндії та Італії.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас