У США росте кількість справ про корупцію і корпоративні махінації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США росте кількість справ про корупцію і корпоративні махінації

Казна та Політика
119
ФБР доводиться мати справу зі зростаючою кількістю випадків корупції та хвилею розслідувань махінацій з іпотекою, заявив директор ФБР Роберт Мюллер, повідомляє Associated Press.
Виступаючи на засіданні Американської асоціації адвокатів, Мюллер закликав аудиторію взяти участь в "створенні культури чесності", повідомляючи про випадки зловживань, вчинених політиками та керівниками корпорацій.
"Будь-хто, хто стежить за новинами і бачить постійні згадування про корпоративні махінації та корупцію серед чиновників, може подумати, що країна перебуває в глибокій моральній кризі, - заявив Мюллер. - Наше суспільство стало більш корумпованим? Чи це ми у ФБР навчилися краще боротися з махінаціями та корупцією?"
У цей час ФБР розслідує 2500 справ про корупцію, що на 50% більше, ніж п'ять років тому, сказав Мюллер. Він підкреслив, що боротьба з корупцією є головним пріоритетом ФБР.
За той же час кількість справ про корпоративні махінації виросла більш ніж на 80%, повідомив Мюллер, підкресливши, що останнім часом ФБР все частіше заводить справи про махінації з іпотекою. За оцінками, у цей час ФБР розслідує 1300 справ про іпотечні махінації, включаючи 19, що стосуються методів низькоякісного кредитування, що застосовуються американськими фінансовими інститутами.
Мюллер попередив, що до спаду цієї хвилі ще далеко.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас