Виставляння на біржі 25% акцій "Укртелекому" після продажу контрольного пакета може викликати більший інтерес інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виставляння на біржі 25% акцій "Укртелекому" після продажу контрольного пакета може викликати більший інтерес інвесторів

Казна та Політика
196
Виставляння для продажу на фондових біржах держчастки, що залишилася у ВАТ "Укртелеком" після продажу 67,79% акцій компанії через аукціон, може викликати в інвесторів більший інтерес, ніж участь у самому аукціоні, вважає член правління Варшавської фондової біржі Лідія Адамська.
"Це може бути цікавим. Потенційні покупці дочекаються, коли стратегічний інвестор почне підвищувати ліквідність цих акцій", - сказала вона.
На думку Л.Адамської, вивід акцій на Варшавську біржу був би ефективний для "Укртелекому".
"Це котирування може бути можливе у Варшаві, і серед наших інвесторів є інтерес до цього підприємства", - відзначила вона.
Як повідомлялося, міністр транспорту та зв'язку України Йосип Вінський заявляв про плани після продажу контрольного пакета виставити закріплені в держвласності 25% плюс 1 акція "Укртелекому" для продажу на фондових ринках.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас