Нові ціни на газ для населення відклали на тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові ціни на газ для населення відклали на тиждень

Енергетика
269
Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) відклала затвердження нових роздрібних цін на газ для населення до наступного засідання 24 квітня.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення комісія прийняла на своєму засіданні в четвер, 17 квітня.
Затвердження тарифів було перенесено у зв'язку з невирішеністю низки процедурних питань, повідомив під час відкритого засідання представник НКРЕ.
Під час відкритого засідання НКРЕ керівник управління соціального захисту населення об'єднаних профспілок Галина Голеусова звернулася до комісії із проханням протокольно зафіксувати в сьогоднішнім рішенні зобов'язання уряду, згідно п. 4.9 Генеральної угоди Кабінету міністрів України, об'єднаних профспілок і роботодавців на 2008-2009 р., погоджувати із профспілками підвищення цін і тарифів для населення.
У свою чергу член НКРЕ Сергій Меркушов повідомив, що в цей час на розгляд профспілок уже відправлені переглянуті та уточнені розрахунки роздрібних тарифів на газ для населення.
“Ми провели вже перші консультації із зацікавленими сторонами, у тому числі і з об'єднаними профспілками. Виникло кілька питань щодо уточнення розрахунків. Зараз управління (управління цінової політики в нафтогазовому комплексі НКРЕ) і НАК “Нафтогаз” фактично ці матеріали підготували і передали на розгляд профспілок”, - сказав Меркушов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас