Міліція вилучила в приміщеннях КМДА близько 200 тис. передвиборних листівок від імені мера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція вилучила в приміщеннях КМДА близько 200 тис. передвиборних листівок від імені мера

Кримінал
162
У службових приміщеннях Київської міської адміністрації міліція вилучила близько 200 тис. передвиборних листівок до киян від імені мера, повідомляє МВС України.
Відповідно до повідомлення департаменту зв'язків із громадськістю та міжнародної діяльності МВС, текст якого розміщений на офіційному сайті відомства в середу, "у результаті перевірок оперативної інформації" співробітники столичної міліції виїхали на вул. Комарова, 7, де знаходиться Головне управління соціального захисту населення КМДА і Київський міський центр з нарахування і здійснення соціальних виплат.
"В одному з кабінетів на першому поверсі в присутності понятих виявлено та вилучено 76 тис. упаковок, у яких перебувало по 2,5 тис. шт. агітаційних листівок і 14 тис. конвертів без марок. У цілому в службовому приміщенні зберігалося 190 тис. шт. передвиборних листівок зі зверненням до киян від імені мера Києва", - повідомляє департамент.
Виконуючий обов'язки начальника Головного управління соціального захисту населення КМДА від яких-небудь пояснень відмовився.
У цей час матеріали за цим фактом передані в органи прокуратури для ухвалення процесуального рішення, відзначається в повідомленні МВС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас